Boeken


Toonladders, inspeeloefeningen en informatie A fase trompet/bugel

In dit boek vind je een verzameling van toonladders en inspeeloefeningen voor trompet/bugel leerlingen in de A fase. Ook staat in dit boek informatie over de ventielen, trigger en het onderhoud van de trompet/bugel.

Het idee voor dit boek is ontstaan omdat ik zelf in mijn lespraktijk boeken gebruik die zelden deze materie bundelen. Hierdoor moeten onnodig veel boeken worden aangeschaft, die te moeilijk zijn voor de beginnende leerling. Nu heeft de trompet/bugel leerling aan één boek genoeg, dit buiten de trompet/bugel methode en etudes voor de A fase richting het A examen.

Moeilijkheidsgraad:

1

Bestelcode:

GMB001

Prijs:

7,95

Toonladders, inspeeloefeningen en informatie A fase trombone

In dit boek vind je een verzameling van toonladders en inspeeloefeningen voor tromboneleerlingen in de A fase. Ook staat in dit boek informatie over het kwartventiel en het onderhoud van de trombone.

Het idee voor dit boek is ontstaan omdat ik zelf in mijn lespraktijk boeken gebruik die zelden deze materie bundelen. Hierdoor moeten onnodig veel boeken worden aangeschaft, die te moeilijk zijn voor de beginnende leerling. Nu heeft de tromboneleerling aan één boek genoeg, dit buiten de trombone methode en etudes voor de A fase richting het A examen.

Moeilijkheidsgraad:

1

Bestelcode:

GMB002

Prijs:

7,95

Terug naar inhoudsopgave